top of page
Kizomba english - With Picture (1).png

Vegan Yoga Retraite
"Voel je verjongd, fit en sterk"

Meld je aan

Voorjaarsretraire 14 tm 18 april

Laat je droom waar worden

*ALL-inclusive vegan yoga vakantie €550,-

Dit gun ik anderen ook!

WhatsApp Image 2022-08-12 at 7.50.32 PM.jpeg

Door het volgen van een veganistisch dieet heb ik mijn gezondheid weer teruggekregen. Ik heb weer de energie die ik vroeger had en mijn spijsvertering is weer op orde. Dit gun ik anderen ook! Vanuit mijn passie voor het veganisme en deze nieuwe levensstijl, die past bij wie ik in essentie ben, ontstond de Vegan Yoga Retreat, een leuke en veilige ontmoetingsplek voor gelijkgestemden.

De vakantie is zowel bedoeld voor mensen die al veganistisch eten als voor mensen die eens de voordelen van een plantaardig dieet zouden willen ervaren. Vijf dagen lang kunnen deelnemers heerlijk genieten van veganistisch eten en alcoholvrije drankjes. Dit alles in een prachtige strandvilla aan de zonnige kust van Zuid-Spanje!

Je kunt dit zien als een vakantie, maar ook als een retraite. Het is namelijk ook mogelijk om yoga te beoefenen, of wat dacht je ervan om een balansbehandeling in te plannen of een heerlijke massage? (De yoga en balansbehandelingen zijn bij de prijs inbegrepen. De massages zijn tegen meerprijs beschikbaar.)

 

balansbehandeling

De balansbehandeling van praktijk GroterGeheel is naast de veganistische voeding en yoga een mooie aanvulling om meer uit je vakantie te kunnen halen. 

De balansbehandeling werkt via de hersenen en is niet symptoomgericht. Het uitgangspunt is eenvoudig: wanneer de hersenen beter functioneren, volgen lichaam en geest vanzelf! 

Je kunt met deze behandeling in korte tijd veel spanning loslaten. Het haalt je uit de overleefstand, zodat je vanzelf terugkeert naar een natuurlijker evenwicht, waarin gezondheid en geluk gemakkelijker zijn te realiseren. 

Deze retraite biedt een unieke gelegenheid om de balansbehandeling een aantal dagen achter elkaar te kunnen ontvangen. Ook meerdere sessies per dag zijn in overleg mogelijk. Hierdoor kun je diepere lagen in jezelf aanboren en werkt het langer door. 

Spreekt dit je aan? Kom dan ook naar de Vegan Yoga Retreat van Andalusian Health Retreats!

foto website 11-8-22.jpg
Beach Vacation

Je vakantie begint NU

De voorpret kan al beginnen op het moment dat je bij ons reserveert voor deelname aan onze levens veranderende en heerlijke yoga vegan retraite in het tropische Zuid-Spanje!

 

Vanuit de luchthaven van Malaga rijd je langs de pittoreske witte Spaanse dorpjes en de schitterende mediterraanse kust om vervolgens Torre del Mar binnen te rijden, waar de prachtige strandvilla met zwembad zich bevindt.

 

*exclusief vliegreis

 

IMG_20170915_124841_843.jpg

Aankomst mooie locatie

Bij aankomst zal je persoonlijk worden verwelkomd met een verfrissende virgin cocktail, geserveerd met een stuk zelfgemaakte vegan taart om je vingers bij af te likken! 

 

Je wordt daarna begeleid naar je gedeelde kamer met badkamer, waar je vier nachten en vijf dagen zult verblijven.

Tijdens de vegan yoga retraite zal er een overvloed aan eten en drinken zijn, bestaande uit drie maaltijden per dag, inclusief non-alcoholische drankjes. 

Ook staan er dagelijks vele tussendoortjes tot je beschikking!

 

Onze chef heeft iedere dag een thema, bijvoorbeeld op vrijdag Spaanse paella, op zaterdag Indiase dahl met chapati´s, op zondag Griekse moussaka, op maandag Marokkaanse couscous en ter afsluiting op dinsdag Thaise curry.

nsplsh_537778616336764f735938_mv2_d_4896_3264_s_4_2.webp

VRIJDAG

 • Aankomst 15:00 uur: Aanvang retraite met welkomstdrankje met een heerlijk stuk veganistische taart

 • 15:30 uur: Begeleiding naar je slaapplek en de omgeving verkennen

 • 18:00 uur: Avondeten

ZATERDAG

 • 7:00-8:00 uur: Stiltewandeling over het strand

 • 8:00-8:15 uur: Sungazing gevolgd door meditatie

 • 8:15-9:15 uur: Yoga

 • 9:15-10:00 uur: Ontbijt

 • 12:30-13:30 uur: Gezonde veganistische lunch en rust, vrije tijd

 • 16:00 uur: Lekkers bij de thee

 • 18:00 uur: Avondeten

ZONDAG

Rustdag: Voel je vrij om er lekker op uit te trekken, rondom het huis te blijven met een boek bij het zwembad bijvoorbeeld of neem een heerlijke massage bij een van onze masseurs

 • 9:15-10:00 uur: Ontbijt

 • 12:30-13:30 uur: Gezonde veganistische lunch en rust, vrije tijd

 • 18:00 uur: Avondeten

MAANDAG

 • 7:00-8:00 uur: Stiltewandeling over het strand

 • 8:00-8:15 uur: Sungazing gevolgd door meditatie

 • 8:15-9:15 uur: Yoga

 • 9:15-10:00 uur: Ontbijt

 • 12:30-13:30 uur: Gezonde veganistische lunch en rust, vrije tijd

 • 16:00 uur: Lekkers bij de thee

 • 18:00 uur: Avondeten

DINSDAG

 • 9:15-10:00 uur: Ontbijt

 • Afscheid en dankbetuiging om 11.00 uur

Er is tijdens de retraite eten en drinken in overvloed tot jouw beschikking. Buiten de genoemde maaltijden kun je jezelf bedienen. Tip: deze reis is zeer geschikt om niet-yoga praktiserende partners of vrienden mee te nemen want na 10 uur ben je klaar met trainen en kan je er samen op uit.

pROGRAMMA

Couscous Salad

Wat voedzame plantaardige voeding met ons doet

Je bent wat je eet, deze kreet kennen we toch allemaal? Soms spot men hiermee alsof het feitelijk niet zou kunnen dat ons lichaam het eindresultaat zou zijn van wat we in ons lichaam stoppen. 

 

Wij van Andalusian Health Retreats zijn het erover eens dat het menselijk lichaam 's werelds meest intelligente en wonderbaarlijke "machine" is en we zijn ons ervan bewust dat zij daadwerkelijk het resultaat is van wat ze binnenkrijgt.

Couscous

heerlijke vegan yoga retraite

De geneeskracht van voedzame plantaardige voeding inspireert ons enorm, daarom hebben we samen met een aantal vegan chefs een leuke en levens veranderende vegan yoga retraite gecreëerd, zodat je naast de yoga oefeningen, middels voedzaam plantaardige voeding je verjongingsproces in gang kan zetten en ondersteunen. Ervaar hoe je zonder schuldgevoel kunt genieten van de heerlijke en voedzame hoogstandjes van onze creatieve koks.

Image by Victoria Shes
Italian Countryside

Lekker in de watten worden gelegd

Lekker de ochtend beginnen met een stilte wandeling over het strand. Waarna een sungazing gevolgd door meditatie en afsluiten met Yoga. Even lekker bijkomen en dan heerlijk ontbijten.

De drie maaltijden zullen altijd op de afgesproken tijden voor je klaar staan, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld na het ontbijt erop uit te trekken. Vraag dan aan onze kok een lunch pakketje mee.

 

De overweldigende terugkoppeling van onze blije gasten heeft ertoe bijgedragen dat we frequent deze vegan yoga retraites houden, waarbij ook jij een kans krijgt om naast  de yoga en het heerlijke veganistische eten, ook lekker te genieten van de positieve en opbouwende energie die Tanja, Siména en hun teamleden uitstralen. Zo wordt je verblijf een magische ervaring!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Samen eten verbindt

De verbindende factoren van deze leuke retraite zijn yoga en het veganistische eten, maar wij zouden je willen uitnodigen om ook open te staan voor andere manieren van verbinding. Zo kan er bijvoorbeeld onder het samen eten in een gezelschap met gelijkgestemde mensen al gauw meer verbinding ontstaan op allerlei andere vlakken. Wat wij echter het belangrijkst vinden, is dat jij het naar je zin hebt en dat je je op je gemak voelt, dus voel je evengoed vrij om je lekker terug te trekken en heerlijk met een boek bij het zwembad te liggen met het zonnetje op je bolletje, of boek een heerlijke massage bij onze masseur. Alles is goed! Het is jouw vakantie!

 

Onze gasten komen meestal alleen naar onze vegan yoga retraites, maar keren terug naar huis met vrienden voor het leven!

pexels-ella-olsson-1640772.jpg

All inclusive voor  €550,-

Omring jezelf vijf dagen lang met gelijkgestemde mensen in een prachtige strandvilla en geniet van de yoga lessen en de culinaire hoogstandjes van onze koks. Dit alles rondom de sfeervolle strandvilla met een zwembad omringd met veel groen.

 

Resoneert dit met jou? Kom dan naar onze leuke retraite zodat je verjongd, energiek en fit terug naar huis keert.

Boek nu voor €550,-.

strand villa

Onze prachtige locatie

pexels-herman-io-3569757.jpg

Ervaar Andalusian Health Retreats

Simpelweg genieten

bottom of page